Δ.Έδεσσας

Μουσική και Τέχνες από το Ωδείο

363Προβολές

Ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουσική και Τέχνες   από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας

Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας, ανοίγει νέες ενότητες στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στο επίκεντρο η μουσική και στην αγκαλιά της, όλες οι τέχνες.

Στο επίκεντρο η φύση (πλούσιος ο Δήμος μας), και στην αγκαλιά της όλες οι τέχνες, καθώς “η φύση είναι η μούσα των τεχνών”.

Στο επίκεντρο η ψυχή και στην αγκαλιά της όλοι!

Η μουσική, η φύση και η ψυχή στοχοποιούνται για να μας δώσουν μία σειρά από δρώμενα για όλο τον κόσμο όλες τις ηλικίες.

Συναυλίες και πολυθεματικά δρώμενα

  • Αμάλγαμα Τεχνών: Οι νέες τάσεις στις τέχνες είναι η ένωσή τους σε μια, ένα αμάλγαμα. Όλες οι μορφές έκφρασης, μουσική, εικαστικά, λόγος, χορός, κίνηση, όλα είναι χώρος και χρόνος. Για το σκοπό αυτό ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και το Ωδείο Δήμου Έδεσσας. Μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα, γίνονται κάλεσμα προς τον κόσμο που αγαπά την αναζήτηση. Ζωγραφικοί πίνακες πλαισιωμένοι σε νότες και ηχοτοπία, “γλυπτές συναυλίες”, όλες οι “γλώσσες των τεχνών” επιστρατεύονται για να προσφέρουν στο κοινό μια βιωματική εμπειρία. Τα δρώμμενα συνεχίζονται στα πλαίσια του “29ου Εικαστικού Μήνα Μάη” του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
  • Μαθητικές συναυλίες: όλες οι τάξεις και τα μουσικά σύνολα του ωδείου μας, θα μιλήσουν την ιδιαίτερη γλώσσα της μουσικής.
  • Οι καθηγητές με την καλλιτεχνική τους ταυτότητα: συναυλίες των καθηγητών-καλλιτεχνών του ωδείου μοιράζονται τον ίδιο χώρο με τους μαθητές μας ή αναλαμβάνουν δράση…

 Σεμινάρια, εργαστήρια (workshops) και παρουσιάσεις

  • Συνεχίζεται η παρουσίαση της παραδοσιακής μουσικής που απευθύνεται σε ενήλικες και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.
  • Νέος κύκλος εργαστηρίων από 20 Ιουνίου, που απευθύνεται σε ενήλικαΑμΕΑ με θέμα την “ηχοληψία” στο πλαίσιο του προγράμματος “Μουσική και τέχνη για όλους” υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ.
  • “2nd SummerMusicArtCamp” θα είναι και πάλι κοντά σας για όλο τον Ιούλιο και όλες τις ηλικίες!
  • Καλοκαιρινά Μαθήματα οργάνων και σεμινάρια για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τη μελέτη τους.

Και έπεται συνέχεια …

 

Ωδείο Δήμου Έδεσσας “ΩΔΈς”

Καλλιτεχνική δ/νση:  Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά

 

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας

ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.