Πολιτική

Μόνιμες θέσεις ιατρών για το Κέντρο Υγείας ‘Εδεσσας

1.3kΠροβολές

Γιάννης Σηφάκης:  Προκηρύχτηκαν από την 3η ΥΠΕ τρείς μόνιμες θέσεις ιατρών ( Επιμελητών Β’) για το Κέντρο Υγείας ‘Εδεσσας. Εγκρίθηκε και η προμήθεια νέου ακτινολογικού μηχανήματος με ψηφιοποιητή

Η 3η ΥΠΕ προκήρυξε τρείς θέσεις ιατρών ( Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, Παιδιάτρου και Οδοντιάτρου) για το Κέντρο Υγείας Έδεσσας . Ακόμη ενέκρινε την προμήθεια νέου ακτινολογικού μηχανήματος με ψηφιοποιητή.

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης είχε μεταφέρει τα αιτήματα του Κέντρου Υγείας Έδεσσας για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και τα προβλήματα του ιατρικού εξοπλισμού τόσο στον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο και στον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Αγάπιο Γαβρηϊλίδη, όσο και στον Αναπλ. Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Επιστολή με τα αιτήματα του Κέντρου Υγείας είχε διαβιβάσει στον Υπουργό και στον βουλευτή και η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας ζητώντας την επίλυση τους.

Ακόμη ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ ότι επίκεινται με την νέα χρονιά και άλλες προκηρύξεις ιατρών για τα Κέντρα Υγείας στην Πέλλα.

Η ενίσχυση του Κ.Υ. Έδεσσας σε ιατρικό προσωπικό θα συμβάλει στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.