Δ.Έδεσσας

Ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Έδεσσας με το φυσικό αέριο

494Προβολές

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με τους εκπροσώπους της εταιρίας EDIL που θα κατασκευάσει το εξωτερικό και τα εσωτερικά δίκτυα φυσικού αερίου για τη σύνδεση των καταναλωτών της πόλης της Έδεσσας.

Οι εργασίες του εξωτερικού δικτύου, από το Άσπρο μέχρι την Έδεσσα, αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου εντός της πόλης. Στόχος της εταιρίας είναι οι πρώτοι καταναλωτές να έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο.

«Η συνεργασία μας είναι στενή και πιστεύουμε ότι το φυσικό αέριο θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στην πόλη της Έδεσσας, με εξοικονόμηση πόρων για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Η επιτάχυνση των διαδικασιών είναι το ζητούμενο για να απολαύσουμε το ταχύτερο δυνατό το φθηνό και καθαρό καύσιμο που λέγεται φυσικό αέριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.