Πολιτική

Ο άξονας Έδεσσας-Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας»!

1.2kΠροβολές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:

«Έργο εθνικής προτεραιότητας για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο άξονας Έδεσσας-Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας»!

Ως έργο εθνικής προτεραιότητας, χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την κατασκευή του οδικού άξονα Έδεσσας-Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας, στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις υποδομές. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τους τέσσερις οδικούς άξονες που ¨σπάνε¨ την απομόνωση από τα κύρια εθνικά δίκτυα, οι δύο αφορούν στην Μακεδονία και ένας εξ αυτών είναι ο δικός μας, αυτός της Έδεσσας –Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας!

Ο Πρόεδρος του Κόμματος, επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του από το Βήμα της Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη του 2017 για υλοποίηση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του μεγάλου έργου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αδικία που είχε συντελεστεί το 2012 σε βάρος του Νομού μας.

Είχε προηγηθεί η λεπτομερής και τεκμηριωμένη ενημέρωση του Προέδρου από τον Γιώργο Καρασμάνη, για το τεράστιο σκάνδαλο εκείνης της περιόδου, με την υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και ενός επιπλέον σημαντικού ποσού από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου. Χρημάτων που προορίζονταν για τον δικό μας οδικό άξονα, αλλά αυθαίρετα και ύποπτα μεταφέρθηκαν για την Δυτική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Μιας απίστευτης μικροπολιτικής μεθόδευσης την ημέρα διάλυσης της Βουλής μετά την προκήρυξη των εκλογών του 2012 – προφανώς για να μην υπάρξει η δυνατότητα αντίδρασης. Μάλιστα, αυτήν την σκανδαλώδη απόφαση ¨κοσμεί¨ η υπογραφή και του κυρίου Μωραϊτη, τότε υφυπουργού Οικονομίας – Ανάπτυξης και σήμερα υφυπουργού Υποδομών – Μεταφορών!

Ο Γιώργος Καρασμάνης, μετά την παρουσίαση του αρχικού προγράμματος για υποδομές και ανάπτυξη, θεωρεί βέβαιο ότι με την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα τεθεί άμεσα και η αποκατάσταση της κραυγαλέας αδικίας – σκανδάλου με το Φράγμα Αλμωπαίου.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο Καρασμάνης που έχει δώσει πολύχρονες μάχες και, ως Υπουργός, κατάφερε να διασφαλίσει και τα αναγκαία κοινοτικά κονδύλια για την κατασκευή του Φράγματος Αλμωπαίου, (αλλά η υλοποίησή του μπλοκάρεται όπως συστηματικά μπλοκάρονται από τις αυτοαποκαλούμενες «προοδευτικές» κυβερνήσεις, όλα τα έργα που έχουν το ¨κουσούρι¨ να έχουν δρομολογηθεί από κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας), δεν πρόκειται να σταματήσει τον καθημερινό του αγώνα μέχρι το αίτημα της Πέλλας  να υλοποιηθεί!

Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες θα επανέλθει!

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.