Πολιτική

Ο Γιώργος Καρασμάνης με πράξεις στο πλευρό των Δημοσίων Υπαλλήλων

941Προβολές

Συναντήσεις με Δημοσίους Υπαλλήλους του Νομού, είχε Δευτέρα ο Γιώργος Καρασμάνης. Τους επανέλαβε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας δια στόματος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ουδείς Δημόσιος Υπάλληλος θα απολυθεί, και ότι θα καθιερωθεί αντικειμενική και ουσιαστική αξιολόγηση για όλους, ώστε να βελτιώνεται η απόδοσή τους.

Ο πρώην Υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι όπως πάντα, έτσι και στο μέλλον θα είναι κοντά στα προβλήματά τους έμπρακτα, όπως απέδειξε με αποκορύφωμα την απόφαση το 2007 – όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής – να χαρακτηριστεί ο Νομός μας ως ¨παραμεθόριος στο σύνολό του¨, από τους Προμάχους, τον Αρχάγγελο, μέχρι τα Άθυρα και την Πέλλα! Με όλα, βέβαια τα πλεονεκτήματα, ωφελήματα αλλά και κίνητρα που απορρέουν από αυτόν τον χαρακτηρισμό, όπως μεταξύ άλλων:

* Μοριοδότηση των νέων μας για προσλήψεις στο Δημόσιο

* Μοριοδότηση των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, μετατάξεις, αποσπάσεις

* Κίνητρα για αναπτυξιακές επενδύσεις

Και το σημαντικότερο: Το Επίδομα Παραμεθορίων Περιοχών, που παίρνουν όλοι (Δημόσιοι Υπάλληλοι, Εκπαιδευτικοί, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Υπάλληλοι, Κληρικοί) – χρήματα που, πέραν της ενίσχυσης των ίδιων των δικαιούχων, είχαν και έχουν ως αποτέλεσμα και την τόνωση της τοπική αγοράς!

01/07/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.