Δ.Πέλλας

Παράλληλη λαϊκή αγορά στην Κρύα Βρύση

596Προβολές

Ο δήμαρχος Πέλλας λαμβάνοντας υπόψιν τις σχετικές διατάξεις αποφασίζει:

Α. Ορίζει στην Κοινότητα Κρύας Βρύσης, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 8 του ν.4682/2020, την λειτουργία νέου χώρου υπαίθριας αγοράς, παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19. Η περιοχή λειτουργίας της παράλληλης υπαίθριας λαϊκής αγοράς θα περιλαμβάνει τμήμα της οδού Αισχύλου από την διασταύρωση της με την οδό Παπατζανέτη μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Θεμιστοκλέους.
Β. Η λειτουργία της παράλληλης υπαίθριας αγοράς με την νυν υπαίθρια αγορά, θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και ώρες από 05:30 π.μ έως 14:00 μ.μ για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από την έκδοση της παρούσας απόφασης.
Γ. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας και να κοινοποιηθεί στο gen-sec@gge.gr,, στην Αστυνομική Διεύθυνση Γιαννιτσών, στην Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και στο σωματείο μικροπωλητών «ΕΡΜΗΣ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
   ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.