Αστυνομία

Πατέρας και γιός είχαν χασίς και κοκαΐνη στο σπίτι – Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή αλλά και σε αρδευτικό κανάλι

18Προβολές

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν χθες το πρωί για ναρκωτικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, τρίφτες, ηλεκτρονική ζυγαριά και χρήματα ενώ οι δύο άνδρες καλλιεργούσαν και δενδρύλλια κάνναβης.

Πρόκειται για έναν 66χρονο και τον 34χρονο γιο τους οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

5 βάζα και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 183,5 γραμμαρίων,

  • 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 41,8 γραμμαρίων,
  • 8 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 8 σπόρους κάνναβης και1 βάζο με σπόρους κάνναβης, βάρους 7,1 γραμμαρίων,
  • 2 πλαστικοί τρίφτες,
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • το χρηματικό ποσό των 8.935 ευρώ.
Ελληνική Αστυνομία

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 σακούλα με κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους 270 γραμμαρίων, καθώς και 3 φυτά κάνναβης.

Επίσης, εντός αρδευτικού καναλιού σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 34 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.