Πολιτική

Πρόσκληση της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

986Προβολές

Μετά από πρόσκληση της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 θα επισκεφτεί το Νομό  μας η  Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης  έχει ως εξής :

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ 12 Απριλίου 2019 ώρα 11:30: Συνάντηση  στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας με  συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού ΠΕΛΛΑΣ

Ώρα 13:30: Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 12 Απριλίου 2019και ώρα 19:00: Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου  Πέλλας,στα Γιαννιτσά, με θέμα«Η ανάκτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και η οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους»

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή ΕπιτροπήΠέλλας του ΣΥΡΙΖΑκαλεί τους εκπροσώπους  των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης του Νομού Πέλλας να παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπουτης Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ΈφηςΑχτσιόγλουτηνΠαρασκευή12 Απριλίου 2019 και ώρα 13:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.