ΑθλητικάΔ. ΒέροιαςΠολιτισμός

Συγκέντρωση ονομάτων διακριθέντων αθλητών για βράβευση στο πλαίσιο των Ελευθερίων της Βέροιας

290Προβολές

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να βραβεύσει τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές της πόλης μας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Αύγουστο του 2022, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών στις 14/10/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, τους αθλητικούς συλλόγους να μας γνωρίσουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20/9/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@veria.gr του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, τα ονοματεπώνυμα των διακριθέντων αθλητών, τα τηλεφωνά τους, το αγώνισμα ή το διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν, τη θέση που κατέλαβαν, μαζί με την επίσημη βεβαίωση της εκάστοτε Ομοσπονδίας για τη διάκριση.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι δεσμευτική και εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν μέσω αθλητικών συλλογών θα πρέπει να αποσταλούν μόνο από τον σύλλογο τους και όχι από το σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο 2331350555.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.