Δ.Έδεσσας

Συναντήσεις του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας.

573Προβολές

Δυναμικά φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας καθώς ήδη έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις ενόψει της συγκρότησης σε σώμα, της εθελοντικής τους ομάδας. Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Νοσοκομείο Έδεσσας παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δόντσου, των κυριών Χρήστου, Κατσικά και του κ. Μπαδινάκη. Την εθελοντική ομάδα εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο δικηγόρος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δ Έδεσσας Ξυλουργίδης Αντώνης, η γνωστή από την πολιτιστική της δράση Ροζαλία Γαβριηλίδου, η  Δήμητρα Σουλιώτη, επιχειρηματίας και καλλιτέχνιδα και η δημοσιογράφος Μαρία Βαγουρδή.

Στην συζήτηση αναδείχθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ήδη καταρτίσθηκε πίνακας με τις ανάγκες που υπάρχουν για την στήριξη του Νοσοκομείου  καθώς όπως τονίστηκε η πανδημία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Μετά την συνάντηση στο Νοσοκομείο, οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας συναντήθηκαν με τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας, κ Χρήστο Κίτσο, ο οποίος προσέφερε, έπειτα από πολυετή θητεία ως Διοικητής των Νοσοκομείων Έδεσσας και Βέροιας, πολύτιμες σκέψεις σε ότι αφορά την λειτουργία, την στόχευση και τις δράσεις του συλλόγου αλλά και τις αδυναμίες που παρατηρούνται στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τονίστηκε δε η σημασία των λέξεων εθελοντισμός και φίλος του Νοσοκομείου ως απαρχή για την ουσιαστική επίτευξη των στόχων που τέθηκαν. Οι συναντήσεις με φορείς των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας θα συνεχιστούν ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στην κοινή αυτή προσπάθεια.

 

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.