Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

269Προβολές

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν προχθές (20 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, όπου σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 209 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά 175 ευρώ και 4.300 Λεκ Αλβανίας, ως προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.