Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθη ένας άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για καλλιέργεια κάνναβης από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς

454Προβολές

Σε φυτείες που εντοπίσθηκαν κοντά στην οικία του καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη στις 9 Ιουλίου 2021 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν 3 φυτείες κάνναβης σε εκτάσεις κοντά στην οικία του ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στις οποίες είχε εγκαταστήσει αυτόματο σύστημα ποτίσματος για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συνολικά, εντοπίσθηκαν 39 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων κάνναβης. (λάστιχα ποτίσματος και χρονοδιακόπτες)

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/2937011399879853

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.