Πολιτική

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις ο Δ. Σταμενίτης για τη δεύτερη σύνδεση του Ν. Πέλλας με την Εγνατία Οδό.

324Προβολές

Το ζήτημα της χρηματοδότησης της μελέτης για κατασκευή νέου δρόμου «Α/Κ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρεια – Α/Κ Νησελίου» που θα αποτελέσει τη δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό, από την πόλη των Γιαννιτσών έθεσε εκ νέου στον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο Βουλευτής Πέλλας επανάφερε το αίτημα της κατασκευής νέου δρόμου και ζήτησε από τον Υφυπουργό να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί το κονδύλιο που θα χρηματοδοτήσει την εκπόνηση της μελέτης. Όπως ανέφερε ο κ. Σταμενίτης, αυτή η ενέργεια θα αποτελέσει το πρώτο και ουσιαστικό βήμα καθώς θα εξασφαλιστεί η μελετητική ωριμότητα του έργου που με τη σειρά της θα επιτρέψει την ένταξη του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, είτε σε Πρόγραμμα του νέου ΕΠΣΑ είτε μέσα από επιπρόσθετη χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Καραγιάννης τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή κατάθεσης της πρότασης από τον κ. Σταμενίτη η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναγνώρισε την αναγκαιότητα της κατασκευής του νέου δρόμου που θα συνδέσει το Νομό Πέλλας με την Εγνατία και από τα Γιαννιτσά και δεσμεύθηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.