Κεντρική Μακεδονία

Τα «Βραβεία Τουριστικής Αριστείας» παρουσιάζονται την Κυριακή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη “Philoxenia

199Προβολές

Εκδήλωση απονομής των πρώτων βραβείων «Τουριστικής Αριστείας» διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της φετινής «Philoxenia» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ-HELEXPO στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει η παρουσίαση του Σήματος Υπευθυνότητας – Τοπικής Ποιότητας, για το οποίο διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε όλη την τουριστική σεζόν του 2022 εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις από τις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα επακολουθήσει η βράβευση των επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί στο θεσμό της «Τουριστικής Αριστείας» για το 2022.
Σκοπός της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  είναι να αποτελέσει έναν δυναμικό νέο θεσμό για την ενίσχυση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου. Με τελικό στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τη βράβευση των τουριστικών επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.
Με την απόκτηση του Σήματος οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αποκτήσουν οφέλη, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα άτυπο δίκτυο συνεργασίας μεταξύ τους. Ζητούμενο της πρωτοβουλίας είναι και η διαμόρφωση ενός αμοιβαία αποδεκτού πλαισίου-συμφωνίας αρχών και θέσεων, πάνω στο οποίο θα αποτυπωθούν εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους που εμπλέκονται στο τουριστικό σύστημα της Περιφέρειας.
Με την εκδήλωση ολοκληρώνεται μία σειρά πολυεπίπεδων δράσεων που έγιναν στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση περιφερειακού προτύπου ποιότητας», της Πράξης «Τουριστική προβολή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας». Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.