Πολιτική

ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη.

607Προβολές

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Πέλλας, απέφυγε να αναλάβει τις σοβαρότατες ευθύνες της κυβέρνησης για την εκρηκτική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα νοσοκομεία της περιοχής. Αρνηθηκε να δεσμευτεί για τη υλοποίηση των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την Υγεία, ανάπτυξη των κλινικών των δύο νοσοκομείων του Ν. Πέλλας , ενίσχυση με κλίνες και προσωπικό των ΜΕΘ του νομού, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τις ΤΟ.Μ.Υ, πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας.

 

Η κυβερνητική υποκρισία ξεχειλίζει, όταν από την μια αποκαλεί ήρωες τους υγειονομικούς και από την άλλη μειώνει το κρατικό κονδύλι για την Υγεία στον προϋπολογισμό του 2021, όταν μετακινεί συνεχώς υγειονομικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών και την συγκάλυψη της υποστελέχωσης. Όταν εμμένει μονότονα στην επίκληση της ατομικής ευθύνης, για να διαγράψει τις δικές της ευθύνες, όταν δεν έπαψε ούτε στιγμή να στηρίζει με κάθε μέσο τους επιχειρηματικούς ομίλους, να διώκει την συνδικαλιστική δράση, να εντείνει τη τρομοκρατία και τον αυταρχισμό.

 

Ο λαός της περιοχής πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του, να συσπειρωθεί γύρω από τα σωματεία του, να αγωνιστεί και να διεκδικήσει ένα σύστημα δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις κατακτήσεις της επιστήμης και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.