Κεντρική Μακεδονία

Τιμητική ευχαριστήρια Εκδήλωση για τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας

472Προβολές

Για ακόμη μία χρονιά η Δημοτική Αρχή, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνικοοικονομική κατάσταση των πολιτών, προχώρησε στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο μας. Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε με επιτυχία, παρ’ όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προήλθε αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, που δήλωσαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πολυετή πρωτοβουλία.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την στήριξη της οικογένειας και της παιδείας και λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν, προτίθεται να συνεχίσει την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και την νέα σχολική χρονιά. Η δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκίνησε στον Δήμο μας κατά το έτος 2016 και συνεχίζεται με επιτυχία χάρη στην στήριξη των ευαισθητοποιημένων εθελοντών καθηγητών.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά: “Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε μαθητές των Λυκείων μας κατά το σχολικό έτος 2020-2021, και παρ’ όλες τις δυσκολίες που χαρακτήρισαν αυτή την σχολική χρονιά, κατάφεραν χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, να φέρουν εις πέρας με ιδιαίτερη επιτυχία το έργο τους“.

Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές καθηγητές, ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΛΑΚΑΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΕΛΕΝΗ και ΤΣΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και ως δείγμα εκτίμησης για το εθελοντικό έργο που προσφέρουν σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, όπως και την επιστημονική κατάρτιση που προσφέρουν αφιλοκερδώς, παράθεσε ένα ευχαριστήριο γεύμα, ευελπιστώντας το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα μίμησης και από άλλους συμπολίτες εκπαιδευτικούς μας.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

(Στη φωτογραφία: Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αλεξάνδρειας, κος Στέφανος Δριστάς, μαζί με τους Εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, κατά την απονομή ευχαριστηρίων επιστολών)

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.