Δ.Έδεσσας

Υπόθεση όλων μας η Έδεσσα να γίνει ξανά covid-19 free

829Προβολές

Ο Δήμος Έδεσσας με την εθελοντική προσφορά της Odyssey Foggers προχώρησε σε προληπτική αποστείρωση του κεντρικού γηπέδου της Έδεσσας και του ΔΑΚ Έδεσσας . Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχει  δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή των δημοσίων χώρων και από την αρχή της πανδημίας η επιμέλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καθημερινή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πασχάλη. Το παρών έδωσε για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Έδεσσας που δείχνει συνεχώς το ενδιαφέρον. Ακολουθούν δηλώσεις:

Δήλωση Πρόεδρου Κοινότητας Έδεσσας Πέτρου Γαλανού. Προσέχουμε στο μέγιστο βαθμό και ακούμε τους ειδικούς, από πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξαλείψουμε το covid-19 κάντε και εσείς αυτό που πρέπει για να βγούμε νικητές.

Δήλωση Ντίνου Μανtη  .Βλέποντας την ανησυχία που προκλήθηκε στην Έδεσσα με την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊού και αφού έχω τη δυνατότητα ήθελα να κάνω κάτι με ισχυρό συμβολισμό. Έτσι σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που γεμίζουν με νεολαία προσφέρθηκα να κάνω εθελοντικά αποστείρωση με τα μηχανήματα που διαθέτω. Εύχομαι οι νέοι άνθρωποι να δείξουν σε όλους μας το δρόμο της υπευθυνότητας και να κάνουμε την πόλη μας covid-19 free. Στο χέρι μας είναι! Με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποιημένα απολυμαντικά προληπτική αποστείρωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Έδεσσας με εθελοντική εργασία της Οdyssey Foggers

Δήλωση αντιδημάρχου Αλεξάνδρου Πασχάλη .Εδώ στην Έδεσσα τον #COVID19 θα το νικήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ Δήμος,  Κοινότητα Έδεσσας , εθελοντές, σύλλογοι, πολίτες οφείλουμε να συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε. Είναι η ώρα που η ατομική ευθύνη συναντά την κοινωνική.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.