Δ. Νάουσας

ΦωτίΖΟΥΜΕτην πόλη μας

212Προβολές

Εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρουτου Δήμου Η.Π. Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Καρατάσου την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Νάουσας«ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας»με τη συμμετοχήτου Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών»,της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας, του Συλλόγου «ενCanto», του Συλλόγου Χοροκίνησης«BodyControl», του Χοροαθλητικού Συλλόγου «Alma» με μουσική, χορό, τραγούδια, πυροτεχνήματα, κεράσματα και εκπλήξεις.

Παράλληλα, από τις 17:00 το απόγευμα στην Πλατεία Καρατάσου,το τμήμα ντεκουπάζ (decoupage) και μικτής τεχνικής (mixedmedia) των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας διοργανώνει εικαστική δράση κατασκευής χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών (γούρια) για το νέο έτος με τη συμμετοχή των παιδιών.

Επίσης στον χώρο της πλατείας, θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaarμε τη συμμετοχή των φορέων: Ειδικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ, «Υφάδι» Νάουσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.