Δ.Πέλλας

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄

1.4kΠροβολές

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο.

Η εκκίνηση του δρόμου των 42.195μ, θα γίνει στην Πέλλα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8.00 π.μ..

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης που αφορούν την εκκίνηση, αλλά και την τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 13 Απριλίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

                                                              ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Ο Δήμος Πέλλας καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαριότητας,  να επικοινωνήσουν με το Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς στο τηλ 2382 3 50850 – Υπεύθυνη: Δώρα Συλλέκτη

 

                                                      ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  1.000μ

Ο Δήμος Πέλλας , διοργανώνει Δρόμο 1.000 μ. για παιδιά και  ενήλικες , που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου, στην Πέλλα, ώρα 8.30πμ ( ώρα προσέλευσης 7.30πμ), αμέσως μετά την εκκίνηση του δρόμου των 42.195μ.

Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής.

εγγραφές :- Πέλλα  /πρώην Δημαρχείο- , τηλ 2382 3 51770 -Υπεύθυνη : Μελωδία Μπουμπούση

 

Γραφείο τύπου

Γιαννιτσά  03/04/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.