Δ. ΒέροιαςΠολιτισμός

Η Βέροια σε μία ανθρώπινη αλυσίδα βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

248Προβολές

Μία ανθρώπινη αλυσίδα για την αποστολή βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και Συρίας, έστησαν τις τελευταίες μέρες σύλλογοι, φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις της Βέροιας.

Η προσφορά των δημοτών και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου Βέροιας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, υπήρξε άμεση και πολύτιμη, γεγονός που αποδεικνύεται από τον μεγάλο όγκο των πακέτων τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσα σε τρεις μόλις ημέρες.

Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, δύο φορτηγά γεμάτα κουβέρτες, παπλώματα, σκουφιά, γάντια, υγειονομικό υλικό, βρεφικές τροφές και γάλατα μακράς διαρκείας, αναχώρησαν από το κτίριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας με τελικό προορισμό τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές της Τουρκίας και Συρίας. Τη διαδικασία επέβλεψαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά.

Η συλλογή και κατανομή των ειδών έγινε από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της ΚΕΠΑ και της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες της πόλης, καθώς με την προσφορά τους υλοποιήθηκε αυτή η σημαντική δράση αλληλεγγύης.

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 3

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 5

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 1

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 2

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 6

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 8

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 7

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 4

Ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία 9

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.