Υγεία

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στο ΑΧΕΠΑ και στο ΚΥ Ευόσμου

270Προβολές

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά την επίσκεψη του σήμερα στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ συνοδευόμενος από τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου και τη Διευθύντρια ΕΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου.

Ο Υπουργός ξεναγήθηκε από τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη όπου επισκέφθηκε την πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Ακτινολογικού Εργαστηρίου.

Το νοσοκομείο έχει εξοπλιστεί μέσω ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς, νέο αξονικό τομογράφο, τρία φορητά ακτινολογικά, Ψηφιακό μαστογράφο και ψηφιακό ακτινογραφικό που βελτιώνουν τις υπηρεσίες υγείας και συμβάλουν στην ταχύτερη διακίνηση ασθενών με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου αναμονής των πολιτών.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ευόσμου όπου η Διευθύντρια Ειρήνη Οικονομίδου τον ξενάγησε στους χώρους του ΚΥ.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης νωρίτερα το πρωί πραγματοποίησε σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ αναφορικώς με την κατάσταση των νοσοκομείων της περιφέρειας τους.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.