Δ.Έδεσσας

2η Συνάντηση Εργασίας για την συμμετοχική κατάρτιση του Επενδυτικού Σχεδίου

106Προβολές

Ο Δήμος Έδεσσας διαμορφώνει το Επενδυτικό του Σχέδιο για την ενίσχυση της πορείας του προς την ενεργειακή βιωσιμότητα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας European City Facility (EUCF) του προγράμματος Horizon 2020.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και ώρα 11π.μ. στο Δημαρχείο Έδεσσας την 2η Συνάντηση Εργασίας για την συμμετοχική κατάρτιση του Επενδυτικού Σχεδίου, παρουσιάζοντας στους εμπλεκόμενους φορείς τα δεδομένα των χρηματοοικονομικών αναλύσεων και υποστηρικτικών δράσεων προς την ενεργειακή βιωσιμότητα. Παράλληλα σκοπός της συνάντησης είναι η ανατροφοδότηση του Επενδυτικού Σχεδίου του Δήμου από την εμπειρία φορέων στον σχεδιασμό ενεργειακών κοινοτήτων και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας.

Η συνάντηση εργασίας είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, φορείς και εμπλεκόμενους στον Δήμο Έδεσσας είτε για δια ζώσης παρακολούθηση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Έδεσσας.

Στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της συνάντησης

https://t.ly/whLoN

ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της και να συμμετέχετε στην συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://us06web.zoom.us/j/89511676186?pwd=TEdrdjBjc1RMTWNKRUpQdmpocUNjUT09

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.