Ειδήσεις

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών άρδευσης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
187Προβολές

Ο Δήμαρχος Πέλλας προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υλικών άρδευσης για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας, έτους 2023, αξίας 111.368,05€ με το Φ.Π.Α.24%, και με κριτήριο κατακύρωσης ανάθεσης της Σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Κωδικός CPV: 43323000-3, Κωδικός NUTS:EL524 Νομός Πέλλας.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 27/04/2023 και ώρα 15:00 . Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως αναφέρεται στη διακήρυξη. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών υποβάλλονται, από εγγεγραμμένους στο Σύστημα οικονομικούς φορείς, ηλεκτρονικά μόνο στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και φέρουν ψηφιακή υπογραφή.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής ανέρχεται στα 1.796,26 ευρώ και οι προδιαγραφές των ειδών αναφέρονται στη σχετική μελέτη (Παράρτημα Ι της διακήρυξης).

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Πέλλας στη διεύθυνση www.giannitsa.gr  και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ενώ περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλ. 2382350833 (πληρ.Σταυρίδου).

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.