Δ. Βέροιας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

217Προβολές

Η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών τις ημέρες αργίας της Μεγάλης Εβδομάδας, τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, εκτός του Μεγάλου Σαββάτου που θα λειτουργήσει στο σύνολό της, για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρακαλούμε τις ημέρες αργίας, που η υπηρεσία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, τα απορρίμματα και οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες να διατηρηθούν στις οικίες ή να οδηγούνται στους πλησιέστερους διαθέσιμους κάδους. Επισημαίνεται ότι, απαγορεύεται η απόθεση απορριμμάτων εκτός των κάδων.

Επίσης απαγορεύεται η απόθεση, πλησίον των κάδων, στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους, ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών.

Για τη διαχείρισή τους μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπηρεσία καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 23313 50634 ή 69730074801.

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω συστάσεων, αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

«Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα»
Ας μη ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…..»

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος & Πολ.Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.