Π.Ε.Πέλλας

Καθαρισμός ερεισμάτων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

24Προβολές

Τις εργασίες καθαρισμού του επαρχιακού δικτύου συντονίζει ο Ιορδάνης Τζαμτζής.

 

 

Με συνεχείς παρεμβάσεις η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενισχύει την οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο της επικράτειάς της. Από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και πρανών, στο τμήμα του δρόμου Άψαλος – Πολυκάρπη, με μηχανήματα έργου ιδιοκτησίας της, ενώ θα ακολουθήσει ο καθαρισμός και στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας, όπου εντοπίζονται προβλήματα.

 

Όπως επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα αποκατασταθεί το ελεύθερο πλάτος του οδοστρώματος και θα είναι ξεκάθαρα ορατή η κατακόρυφη και η οριζόντια σήμανση των δρόμων. « Ο καθαρισμός των ερεισμάτων των οδών, βελτιώνει  την οδική ασφάλεια και την εικόνα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Επιπλέον διευκολύνεται η ομαλή απορροή των ομβρίων και γενικά βελτιώνονται οι συνθήκες καθημερινής μετακίνησης των συμπολιτών μας στις περιοχές όπου παρεμβαίνουμε».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.