Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

20Προβολές

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας, στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στα εξής σημεία:
1. Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο τμήμα από τον Α/Κ Νέας Καλλικράτειας (Χ.Θ. 41+000) έως τον Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας (Χ.Θ.61+700) και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών- Κύκλωμα Κασσάνδρας, δεξιά των οδών και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Τρίτη 9 Μαΐου 2023.
2. Επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης), δεξιά των οδών και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.