Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

150Προβολές

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον οικισμό Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 31+000) και επί της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης), δεξιά των οδών και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.