Πολιτική

Μήνυμα υποψ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας ΜΠΑΛΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

21Προβολές

Συντοπίτισσες, συντοπίτες μου,

 

Με πίστη στην Αλληλεγγύη, την Ισότητα και τη Δικαιοσύνη συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μία προοδευτική, δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας με στόχο την ευημερία του ελληνικού λαού και τη διασφάλιση ενός καλύτερου παρόντος και ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για εμάς και τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα δεσμεύομαι προς όλες και όλους σας να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του ν. Πέλλας και τη βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου. Αξίζουμε και απαιτούμε μία καλύτερη Πέλλα, μία καλύτερη Ελλάδα, μία καλύτερη Κοινωνία. Μαζί θα τα καταφέρουμε!

 

Κωνσταντίνος Μπαλτζής

Πανεπιστημιακός ΑΠΘ

Υποψ. βουλευτής

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας

 

 

Συνοπτικό βιογραφικό: Είμαι παντρεμένος με την Ιουλία Χατζηδημητρίου, φαρμακοποιό, και πατέρας δύο παιδιών. Έχω πτυχίο Φυσικής, Μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρονική και τις Τηλεπικοινωνίες, και Διδακτορικό στις Ασύρματες Τηλεπικοινωνίες. Εργάζομαι ως Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του ΑΠΘ.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.