Ελλάδα

appodixi: Διαθέσιμη η νέα έκδοση της εφαρμογής

199Προβολές

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει τους χρήστες της εφαρμογής appodixi ότι μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση, που είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play και το Apple Store.

Προσοχή!

Η παλαιά έκδοση δεν λειτουργεί από χθες, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στις 20:00.

Με την νέα έκδοση της εφαρμογής, ο χρήστης διευκολύνεται στη συμπλήρωση των στοιχείων για τις αναφορές που υποβάλλει, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζονται και ελέγχονται τα υποβαλλόμενα στοιχεία, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, η νέα έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει τις ακόλουθες νέες λειτουργίες / δυνατότητες:

  • Βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη και διευκολύνσεις για τη συμπλήρωση και υποβολή αναφορών από τον πολίτη.
  • Έλεγχος και εμπλουτισμός των στοιχείων των αναφορών για βελτίωση της αξιοπιστίας τους και καλύτερη αξιοποίησή τους από τις ελεγκτικές υπηρεσίες.
  • Προσθήκη νέων κατηγοριών στην υποβαλλόμενη αναφορά και δυνατότητα υποβολής αναφοράς με δυνατότητα επιλογής περισσότερων του ενός λόγων αναφοράς (multiple check box).
  • Ενεργοποίηση ελέγχων για την αποτροπή πολλαπλών αναφορών για την ίδια υπόθεση και άλλες καταχρηστικές συμπεριφορές από τους χρήστες.
  • Αναβαθμίσεις τεχνικής φύσεως και ασφάλειας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.