Πολιτική

Στα χωριά του Δήμου Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης.

220Προβολές

Στο πλαίσιο των περιοδειών που θα πραγματοποιήσει σε ολόκληρο τον Νομό Πέλλας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο Διονύσης Σταμενίτης επισκέφθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πέλλας. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στις τοπικές κοινότητες της Ραχώνας, του Δυτικού και των Αθύρων ενώ της Λάκκας, του Πλαγιαρίου, του Δροσερού και του Γυψοχωρίου – Τριφυλλίου.

Μετά το πέρας των επισκέψεων του αυτές τις δύο ημέρες ο Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου είναι σημαντικό να αναδείξει σταθερή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για αυτόν τον σκοπό θα εργαστούμε τις επόμενες ημέρες, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για την κρισιμότητα της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία.

Συνεχίζοντας λοιπόν την προσπάθεια που μας έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα της 21ης Ιουνίου, ακούμε τους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες τους και παρουσιάζουμε τις θέσεις μας για μια καλύτερη και ακόμα πιο ισχυρή Ελλάδα».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.