Πολιτική

Δ. Σταμενίτης: «Δημοσίευση της προκήρυξης για το έργο αναβάθμισης των υποδομών των Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, Αριδαίας & Σκύδρας».

205Προβολές

Σε επικοινωνία του με τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ τις προηγούμενες ημέρες, ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε  ότι δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμός για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού, βελτίωσης και ανακαίνισης 9 Κέντρων Υγείας της 3ης Υ.ΠΕ., ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα Κέντρα Υγείας Κρύας Βρύσης, Αριδαίας και Σκύδρας του Νομού Πέλλας

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και όσον αφορά τα 3  Κέντρα Υγείας του Νομού Πέλλας περιλαμβάνει παρεμβάσεις αναβάθμισης των υποδομών τους, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 5 εκ. ευρώ. Την πορεία του ζητήματος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή ο Διονύσης Σταμενίτης, σε συνεργασία τόσο με τη Διοίκηση της 3ης Υ.ΠΕ. όσο και με την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Με αφορμή την εξέλιξη ο Διονύσης Σταμενίτης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ενημερώσει αλλά και να ακούσει όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης τετραετίας για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης, μετά από ενέργειες του Διονύση Σταμενίτη σε συνεργασία με τη Διοίκηση, εγκρίθηκε χρηματοδότηση (40.000 ευρώ) για την επισκευή και βελτίωση των επιμέρους τμημάτων χώρου υγιεινής και εφημερίου του κτιριακού συγκροτήματος

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.