Πολιτική

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Διονύσης Σταμενίτης.

248Προβολές

Στην αγορά της Έδεσσας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 06 Ιουνίου 2023, ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Σανδάλι, Καλλίπολη, Δάφνη και Λιποχώρι του Δήμου Σκύδρας.

Στις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες της Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης τονίζει τη μεγάλη σημασία που διαδραματίζει η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, καθώς είναι αυτή που θα καθορίσει αν η χώρα μας θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της σταθερότητας. Όπως τονίζει στις συζητήσεις του ο υπ. Βουλευτής, ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει εντολή για πρόοδο και συνέπεια. Παράλληλα, όπως σημειώνει, η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και η σταθερή διακυβέρνηση θα εξασφαλίσουν την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί για τον Νομό Πέλλας και θα διασφαλίζουν την πρόοδο που έχει γίνει.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.