Πολιτική

Σε εκδηλώσεις Πολιτιστικών, Σχολικών και Αθλητικών Συλλόγων ο Διονύσης Σταμενίτης.

201Προβολές

Μαζί με τους πολίτες σε κάθε πόλη και χωριό του Νομού Πέλλας συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Με αμείωτους ρυθμούς ο Διονύσης Σταμενίτης συναντά σε καθημερινή βάση τους συμπολίτες του σε ολόκληρο τον Νομό Πέλλας, επισκεπτόμενος τις λαϊκές αγορές, τα καφενεία, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και δίνοντας το παρόν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Τις ημέρες που πέρασαν ο Διονύσης Σταμενίτης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε διάφορες περιοχές του Νομού Πέλλας και συγκεκριμένα, στην 2η Τελετή Αποφοίτησης του Δημοτικού Σχολείου Γαλατάδων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στο 3ο Περιβαλλοντικό – Αθλητικό Φεστιβάλ «Αγαπώ τον Λουδία», που διοργώνωσε ο Ν.Ο.Γ σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, καθώς επίσης και στη Μουσική Συνάντηση στο «Ξενιτίδειο» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Ο Αρίων» με τη συμμετοχή του Συλλόγου Μικρασιατών του Ν. Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ», της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλλόγου Προφήτη Ηλία και του Μικρασιατικού Συλλόγου «Αλησμόνητες Πατρίδες».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.