Κεντρική Μακεδονία

Επιπρόσθετες εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

49Προβολές

 Επιπρόσθετες εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στα εξής σημεία:
– Από τη Χ.Θ. 10+000 έως τη Χ.Θ. 12+000 και
– από τη Χ.Θ.27+000 έως και τη Χ.Θ. 29+000, σε διάφορα τμήματα στο έρεισμα της οδού και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.