Πολιτική

Στην αγορά και τη λαϊκή των Γιαννιτσών και σε χωριά του Ν. Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης.

44Προβολές

Τη λαϊκή και την αγορά των Γιαννιτσών επισκέφθηκε σήμερα 22 Ιουνίου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου ο Διονύσης Σταμενίτης συνεχίζει να επικοινωνεί τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και να εξηγεί τους λόγους που μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα.

Ο υπ. Βουλευτής Πέλλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, τους εμπόρους, τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία των επερχόμενων εκλογών και ζητώντας τη δυναμική τους υποστήριξη.  Παράλληλα, άκουσε τις ανησυχίες τους και συζήτησε για τα ζητήματα που απασχολούν τον Νομό Πέλλας.

Τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Βουλευτής, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει εκλογών, βρέθηκε στο Λιπαρό, τα Σεβαστειανά, το Ριζό, την Πετριά, το Αρσένι, την Άψαλο, τη Σωσάνδρα και τους Προμάχους.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.