Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Η πρόκληση της 25ης Ιουνίου

140Προβολές

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμες για την Ελλάδα, αλλά και για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Το πραγματικό δίλλημα που πρέπει να απαντήσουμε με την ψήφο μας είναι αν επιθυμούμε  Δημοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική προστασία και δικαιώματα με Αλέξη Τσίπρα ή  ακρίβεια, αδιαφάνεια, ισοπέδωση κοινωνικού κράτους και αυταρχισμό με Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αυτή τη φάση, κατά την οποία συντελούνται τεράστιες αλλαγές στην Ευρώπη και στον κόσμο, είναι κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα να προστατέψουμε οποιοδήποτε θετικό κεκτημένο και να το επεκτείνουμε ως όφελος του κόσμου της εργασίας, της μεσαίας τάξης, των νέων και των συνταξιούχων.

Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να καταστεί ανεξέλεγκτα αυτοδύναμος και να μετατρέψει μέσα από μια βίαιη συνταγματική αναθεώρηση τις ακραίες φιλελεύθερες απόψεις του σε δεσμευτικό πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού κράτους.

Πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου και έχοντας χειραγωγήσει όλα τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το διαδίκτυο, κατόρθωσε να αποκρύψει τις αλήθειες του προγράμματος που μελέτησε, κοστολόγησε και υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με τον ίδιο μηχανισμό κατόρθωσε να παρουσιάσει αβάσιμες υποσχέσεις, ψευδή γεγονότα ως αληθή και μια παραίσθηση κανονικότητας που έχει, ήδη, αποδομηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε διεθνή συνομιλητή της χώρας.

Η Πέλλα σε 4 χρόνια έχασε τα πάντα. Όσα είχαν δρομολογηθεί και όσα διεκδικήσαμε. Ο αγροτικός κόσμος υποφέρει, τα νοσοκομεία μας έχουν διαλυθεί, τα μεγάλα έργα υποδομής έμειναν στο συρτάρι και αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο θα τεθούμε στο περιθώριο των εξελίξεων.

Αυτόν τον κίνδυνο μπορούμε να τον αποτρέψουμε εστιάζοντας με καθαρό μυαλό στο τι μας συμφέρει ατομικά και συλλογικά. Αυτό που μας συμφέρει στις εκλογές με ενισχυμένη αναλογική είναι να δώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον Αλέξη Τσίπρα το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό ώστε να υπάρχει ισχυρή φωνή, ανάχωμα στα σχέδια Μητσοτάκη την επομένη τετραετία.

Προσωπικά σας ζητώ, ως εκλεγμένη βουλευτής Πέλλας να με εμπιστευτείτε ξανά και να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να σας υπηρετώ. Σας καλώ να ψηφίσουμε μαζικά, να μη χαλαρώσουμε και επιτρέψουμε την κατάτμηση των δημοκρατικών ψήφων σε μικρά κόμματα, γιατί αυτό είναι κάτι που ενισχύει τα σχέδια Μητσοτάκη και απειλεί την Πέλλα μας.

Καλή ψήφο.

Θεοδώρα Τζάκρη

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.