Πολιτική

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

188Προβολές

Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τέσσερις Βουλευτές που ανέδειξαν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τον κ. Βασιλειάδη Λάκη, τον κ. Σταμενίτη Διονύσιο, τον κ. Καρασμάνη Γεώργιο και την κα Τζάκρη Θεοδώρα.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους με μια παραγωγική θητεία στην κοινοβουλευτική τους πορεία.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τον κ. Σταμενίτη Διονύσιο για την ανάδειξη του ως νέο Υφυπουργό, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι αναμφισβήτητο ότι μέσω του αξιώματος του, θα συνεισφέρει τα μέγιστα για την χώρα και την περιοχή μας όπου αποτελείται κατά κόρον από τον γεωργικό τομέα.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη των υποδομών και την εξέλιξη του βιοτικού επιπέδου του Δήμου Αλμωπίας.

 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Μπάτσης Χρήστος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.