Κεντρική Μακεδονία

Έργα συνολικού ύψους 10,6 εκατ. ευρώ

397Προβολές

Ξεκινούν έργα συνολικού ύψους 10,6 εκατ. ευρώ από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα έργα συνολικού ύψους 10.656.524,90€ από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Νάουσας, καθώς υπεγράφη πρόσφατα η σχετική σύμβαση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Τασιώνα με το Ταμείο Παρακαταθηκών  και Δανείων.

Ειδικότερα η σύμβαση αφορά  έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» τα οποία είναι τα ακόλουθα:

-Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας» ύψους 2.250.000,00€

-Αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Νάουσας)  ύψους 2.827.865,00€

-Βελτίωση υποδομών ύδρευσης ∆ήμου Νάουσας ύψους 5.578.659,90 €

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Επέκταση συστήματος τηλεελέγχου/τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών δικτύου ύδρευσης και βελτίωσης ποιότητας νερού του Δήμου Νάουσας»

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και μείωσης μη τιμολογούμενου νερού, σε ψηφιακούς υδρομετρητές του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Νάουσας»

ΥΠΟΕΡΓΟ 3: «Εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε. Νάουσας»

«Η διοίκηση μας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα κατάφερε σε λιγότερο από μια θητεία να σχεδιάσει, να μελετήσει και να χρηματοδοτηθεί για έργα ουσίας, τα οποία σταδιακά ξεκινούν το επόμενο διάστημα και θα συμβάλλουν στην κατασκευή σημαντικών υποδομών και στην αναβάθμιση του δικτύου στη Νάουσα και στις Κοινότητες»  επισημαίνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.