Δ.Έδεσσας

Βανδαλισμοί πινακίδων και γκράφιτι

40Προβολές

Το πρόβλημα με τους βανδαλισμούς των πινακίδων και τα γκράφιτι κακής ποιότητας σε τοίχους δημόσιων κυρίως κτηρίων είναι οξύ και πρέπει να σταματήσει.

Δυστυχώς, είναι πολλές οι άσχημες εικόνες στην πόλη της Έδεσσας, κυρίως στο κέντρο και την περιοχή των Μύλων – Καταρρακτών, που μας ντροπιάζουν. Ο Δήμος Έδεσσας προσπαθεί να αποκαθιστά τις βλάβες που δημιουργούν οι νεαροί με τα σπρέι, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό, καθώς εκτός από παγκάκια και πινακίδες, που ο Δήμος Έδεσσας έχει αγοράσει με τα χρήματα των δημοτών, δεν διστάζουν να βανδαλίσουν παραδοσιακά κτήρια χτισμένα με πουρόπετρα.

Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο και την κοινή μας περιουσία. Θα είναι δυσάρεστο για όλους μας να αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην Αστυνομία.

Βεβαίως, υπάρχουν και συμπολίτες μας που ομορφαίνουν τον δημόσιο χώρο με τις παρεμβάσεις τους. Τους ευχαριστούμε και ζητάμε από όλες και όλους να μιμηθούν το παράδειγμά τους ή τουλάχιστον να μην δημιουργούν προβλήματα.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.