Δ.Πέλλας

8η ένταξη για έργα οδοποιίας τα τελευταία χρόνια στο δήμο Πέλλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
267Προβολές

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Πέλλας για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο  «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Πέλλας» που υποβλήθηκε στη δράση 4.3.4. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 992.330,27 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου μήκους 3,7 χιλιομέτρων που εξυπηρετεί τα αγροκτήματα Καρυώτισσας και Γαλατάδων.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε  καταφέρει να ασφαλτοστρώσουμε  πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών των αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των υποδομών και η στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα.  Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ιδιαίτερα τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη για την συνεργασία καθώς και τα στελέχη της Τ.Υ. και τους συνεργάτες μου στο δήμο και γι’ αυτή την επιτυχία. Με την υλοποίηση  τέτοιων έργων ενισχύουμε  την αγροτική παραγωγή και δίνουμε  κίνητρα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.