Δ.Πέλλας

H συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

1.2kΠροβολές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο. Το κοινό του Δήμου Πέλλας, που ανταποκρίνεται πάντα θερμά στην πρόσκληση του Ωδείου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σύνολα σπουδαστών και καθηγητών που ερμήνευσαν κλασικά και μοντέρνα έργα, Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε και πάλι φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα της διατέθηκαν στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία Οδηγήτρια», της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών.

Στο χαιρετισμό του  ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας, αναφέρθηκε στην προσφορά του Ωδείου στην τοπική κοινωνία με τις εκδηλώσεις του και την ευαισθησία που δείχνει για τους φορείς ευπαθών  ομάδων, όπως το Κ.Δ.Α.Π.-μΕΑ, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και το Ειδικό σχολείο Γιαννιτσών. Δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία του, το εκπαιδευτικό και το καλλιτεχνικό του έργο και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια και τους καθηγητές του Ωδείου για την άψογη συνεργασία.

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ αλλά και πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Παναγία Οδηγήτρια», πατέρας Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, χαιρέτησε την εκδήλωση μεταφέροντας την ευλογία του Σεβασμιότατου και ευχαρίστησε θερμά τους καθηγητές του Ωδείου και τη Διευθύντρια προσωπικά για την πρωτοβουλία και την προσφορά τους, αλλά και για το σημαντικό εκπαιδευτικό τους έργο, μιλώντας ως πρώην σπουδαστής και  πατέρας σπουδαστή του Ωδείου.

Η Διευθύντρια του Ωδείου, Μάχη Κυπραίου, ευχαρίστησε θερμά το κοινό για την ανταπόκριση και τη στήριξή του και τους σπουδαστές και τους καθηγητές για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τόνισε ότι το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας προσφέρει σπουδαίο έργο στην πόλη και ότι το Δημοτικό Ωδείο θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Σε ότι αφορά στο εκπαιδευτικό κομμάτι, για άλλη μια χρονιά το Δημοτικό Ωδείο απέδωσε τίτλους σπουδών. Τα πτυχία τους παρέλαβαν οι σπουδαστές της τάξης αρμονίας Σοφία Βαλαβάνη, Χρήστος Ευθυμιάδης και Κερασία Τσακίρη και ο σπουδαστής της τάξης αντίστιξης Οδυσσέας Ιωαννίδης. Το δίπλωμά του στο πιάνο παρέλαβε ο σπουδαστής Λευτέρης Κιλάρογλου.

Στη συναυλία παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π. Κυριάκος Τσολακούδης κ.α.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.