Δ. Σκύδρας

Kοινωνικό φροντιστήριο Δ. Σκύδρας

600Προβολές

  Ο Δήμος Σκύδρας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, ξεκίνησε και φέτος τις προετοιμασίες για τη σύσταση και τη  λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου  για τη σχολική χρονιά 2020-21.

Σκοπός του είναι η φροντιστηριακή στήριξη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου  οικογενειών  που πλήττονται από τις επιπτώσεις της κρίσης.

Με την παρούσα, λοιπόν, προσκαλούμε όσες κι όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην κοινωνική – εκπαιδευτική αυτή δράση, είτε ως μαθητές είτε ως εκπαιδευτικοί, να καταθέσουν αντίστοιχη αίτηση στο Δημαρχείο Σκύδρας -Τμήμα Παιδείας- μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη σημασία που  έχει κάθε φορά η εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών μας για την αποτελεσματική υλοποίηση του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες – οι μπορούν ν΄απευθύνονται στο αρμόδιο στέλεχος Εύχαρη Γραμματοπούλου,τηλ:2381351876, ηλεκτρονική διεύθυνση: grammatopouloue@skydra.gov.gr

                                                                                      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.