Δ.Έδεσσας

Video για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

546Προβολές

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΔΕ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ετοιμάζουν ένα video, με την συγκλονιστική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών.

Η ιδέα για τη δράση ωρίμασε στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει προκαλέσει η Επιτροπή του Δήμου Έδεσσας για τον καθορισμό των εκδηλώσεων της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, ενώ την παραγωγή πραγματοποίησε εθελοντικά ο κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, εκπαιδευτικός – γυμναστής.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τη Νατάσα Ιατρίδου, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ και της επιτροπής για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, για την άριστη πρωτοβουλία, καθώς και τον Νίκο Αγγελίδη, Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, για την πολύτιμη συμπαράστασή του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, με την υπέροχη δουλειά του τιμάει την Ελλάδα και την Έδεσσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία καταπληκτική δουλειά που έγινε εθελοντικά και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν τον εκπαιδευτικό που τιμάει την ιδιότητά του!

Ένα «ευχαριστώ» δεν είναι αρκετό για να εκφράσω τα συναισθήματά μου στα παλικάρια του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών και τον Καπετάνιο Μανώλη Σαββίδη. Γέμισαν την Έδεσσα με ιστορικές μνήμες και συγχρόνως πρόβαλαν τις ομορφιές της πόλης μας!».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.