Δ. Σκύδρας

«Xριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
681Προβολές

Πρόσκληση προσφοράς τροφίμων για το «Xριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» που ετοιμάζει ο Δήμος Σκύδρας.

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Μέρες γιορτινές. Μέρες που η κοινωνία οφείλει και πρέπει να μεγιστοποιεί τις δρώσες ανθρωπιστικές της δυνάμεις: την αγάπη, τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό.

Στο πνεύμα αυτό ο Δήμος Σκύδρας ενεργοποιεί κι αυτή τη φορά την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους».

Για να γίνει αυτό πραγματικότητα απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας και τους καλούμε να προσφέρουν κάθε είδους συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας που στη συνέχεια θα μοιραστούν σ΄ άπορους κι αδύναμους συνδημότες μας.

Τα σημεία και οι ώρες συλλογής, από τη Δευτέρα 16 έως και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, θα  είναι τα εξής:

1)Στη Σκύδρα, στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο κατά τις ώρες, 08:00΄ έως 15:00΄ και 17:00΄ έως 19;00΄.

2)Στην Καλή, στο  Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας, από τις 10:00΄ έως τις 13:00΄και από τις 16:00΄έως τις 18:00΄.

Ό,τι μπορεί να προσφερθεί, έστω και μικρής αξίας,  μπορεί να μη λύνει το πρόβλημα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα βοήθημα για τους άπορους συμπολίτες μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.