Πολιτισμός

Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών

1.2kΠροβολές

Ολοκληρώνεται σήμερα με μεγάλη επιτυχία η «Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσαςκαι τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Πέλλας παρουσίασαν επιλεγμένες εικαστικές δημιουργίες τους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοίκλάδου Καλλιτεχνικών κ. Ευθυμία Βαμβακά και κ. Θεοδώρα Μαουσίδου. Την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο εκπαιδευτικός κλάδου Μουσικής κ. Παναγιώτης Σάρμας.

Η Δ.Δ.Ε. Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη αρωγή τους και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριες που με τις δημιουργίες τους μας ταξίδεψαν.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.