Πολιτική

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’

861Προβολές

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑέρχεται να επισκεφτεί για μια ακόμαφορά το νομό μας προχωρώντας σε εθιμοτυπικέςσυναντήσεις και ανακοινώσεις.

Έχουν το θράσος να εμφανίζονταικαλοκαίρι του 2020 και να μας δηλώνουν ότι θα πληρωθούμε το 35% από τις αποζημιώσεις του 2019 στο τέλος του φετινούκαλοκαιριού (γνωρίζοντας τι συμβαίνει τα τελευταίαχρόνιακρατάμεμικρόκαλάθι). Και μιλάμε για θράσοςδιότι δεν έχουνστοιχειώδηαυτοσεβασμόέτσιώστετουλάχιστον να σέβονται τα ίδια τα λεγόμενα τους. Μόνο να ρίξουμε μια ματιά στου τρεις προηγούμενουςμήνες θα δούμε τρεις διαφορετικέςεκδοχές για τον χρόνο και τρόποαποπληρωμής των αποζημιώσεων.

Θα κλείσουμε με ένα απλό και κατανοητό σχόλιο-μήνυμα προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ. Διεκδικήστε τα χρήματα από τον κρατικόπροϋπολογισμό  προς τον προϋπολογισμό του ΕΛΓΑώστε να καλύψετεάμεσα και να στηρίξετεπραγματικά και όχι στα λογία τον αγροτοκτηνοτρόφο ο οποίοςπέρα από τις ετήσιεςζημιές που έχειφέτοςεπλήγη σε έναν βαθμό και από τον κορονοϊό και αφήστε για αργότερα τα επιδοτούμεναπρογράμματααντιχαλαζικήςπροστασίας, την τεχνολογία στο χωράφι και  ατομικό ασφαλιστικό συμβόλαιο για κάθε συνάδελφο. Σας προτείνουμελοιπόννα διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα των τελευταίων 8 χρόνων και να λύσετε το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΕΛΓΑ.

Σας καλούμε να σταματήσετε να παίζεται με την νοημοσύνη μας. Τέρμα εως εδώ η κοροϊδία.

ΖΗΤΑΜΕ άμεση καταβολή στο 100% των αποζημιώσεων για το 2019, συμβάσεις αορίστου χρόνου για εκτιμητές γεωπόνους ώστε να υπάρχει χωρίς καθυστέρηση άμεση εικόνα του προβλήματοςκαι αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ καλύπτοντας το 100% της ζημίας.

Ελπίζουμε να   ’’καταλαβαινόμαστε τώρα,                                                               δεν χρειάζονται περισσότερα’’

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

24/6/2020

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.