Πολιτική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου “ΕΝΟΤΗΤΑ”

1.3kΠροβολές

Ο Σύλλογος μας χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής που βρέθηκαν και συμμετείχαν στην χθεσινοβραδινή ανοικτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Γυψοχώρι.

Στη σύσκεψη αναπτύχθηκε ανοιχτή, διεξοδική, γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση η οποία είχε ως ακρογωνιαίο λίθο την ύπαρξη και δράση ενός οργανωμένου αγροτικού κινήματος, ικανού να οργανώνει και να συντονίζει την πάλη μας προς την κατεύθυνση υπηρέτησης των συμφερόντων και της προοπτικής της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος “ΕΝΟΤΗΤΑ” συντάσσεται με τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων καλώντας όλους τους συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής να ετοιμαστούν για κάθοδο στα μπλόκα στις 28 Γενάρη με πανελλαδικό συντονισμό που δίνει δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας, όπως έχει αποδειχθεί και από τα προηγούμενα χρονιά.

Τέλος στις 25 Γενάρη στις 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Γυψοχωρίου,θα πραγματοποιηθεί νέα ανοικτή- συνέλευση ώστε να επικαιροποιηθεί ακριβώς το κείμενο των αιτημάτων μας και να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ακριβή τόπο και χρόνο που θα βγάλουμε στον δρόμο τα αγροτικά μας μηχανήματα.

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας!

Συνεχίζουμε  – Θα νικήσουμε

14 Ιανουαρίου 2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.