Πολιτική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ AΓΡΟΤΩΝ

883Προβολές

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «ΕΝΟΤΗΤΑ» Πέλλας

Ο Σύλλογος μας χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής που βρέθηκαν και συμμετείχαν στην ανοικτή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Γυψοχώρι – Πέλλας.

Στη σύσκεψη αναπτύχθηκε ανοιχτή, διεξοδική, γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση η οποία είχε ως ακρογωνιαίο λίθο την ύπαρξη και δράση ενός οργανωμένου αγροτικού κινήματος, ικανού να οργανώνει και να συντονίζει την πάλη μας προς την κατεύθυνση υπηρέτησης των συμφερόντων και της προοπτικής της μικρομεσαίας αγροτιάς. Επίσης διαπιστώθηκε και ένας προβληματισμός σε σχέση με τον τρόπο δράσης και την μαζικότητα των αγώνων μας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί προς μια γόνιμη κατεύθυνση μπροστά στους αγώνες που μας περιμένουν.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος “ΕΝΟΤΗΤΑ” συντάσσεται με τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων καλώντας όλους τους συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής να ετοιμαστούν για κάθοδο στα μπλόκα στις 28 Γενάρη με πανελλαδικό συντονισμό που δίνει δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας, όπως έχει αποδειχθεί και από τα προηγούμενα χρονιά. Το ραντεβού δίνεται για μια ακόμη φορά στον κόμβο Γυψοχωρίου την Τρίτη 28 Γενάρη στις 11 το πρωί. Να είμαστε όλοι εκεί με τα αγροτικά μας μηχανήματα.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.