Πολιτική

Γιάννης Σηφάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου

741Προβολές

Γιάννης Σηφάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις και τις λύσεις που έδωσα σε σοβαρά προβλήματα στο εξαιρετικό 28,6% του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα και στο 32% στην χώρα – Είμαι και θα είμαι εδώ

Η μεγάλη προοδευτική παράταξη που εκφράστηκε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία όχι μόνο δεν υπέστη «ιστορική» ήττα ( που πολλοί διακαώς επιθυμούσαν) αλλά είναι συσπειρωμένη και δυνατή για τις μάχες που έρχονται με ένα ποσοστό πολύ κοντά στο νικηφόρο αποτέλεσμα του 2015.

Ειδικά στην Πέλλα μετά από την χυδαία επίθεση που δεχθήκαμε επί μεγάλο χρονικό διάστημα (και προσωπικά δέχτηκα γιατί ποτέ δεν κρύφθηκα, επίθεση που ήταν έντονη ιδιαίτερα στην Αλμωπία) το 28,6% είναι θρίαμβος των πολιτών της αποδεικνύοντας ότι οι αριστεροί, οι δημοκράτες πολίτες ατσαλώνουν και πεισμώνουν όταν βάλλονται άδικα.

Χρειάζεται πολύ προσεκτικά να δούμε τώρα με ποιο τρόπο το εξαιρετικό 32% θα αντιστοιχιστεί σε ένα Κόμμα που να ζει μέσα στην κοινωνία, στους θεσμούς της και στους κοινωνικούς αγώνες που έρχονται.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, που με τίμησαν την ψήφο τους ( στην σταυροδοσία υπολείπονται περί τα 100 τμήματα ακόμη από τα ανακοινωθέντα) , τους πολλές δεκάδες ανθρώπους από όλη την Πέλλα που έκαναν «δική» τους υπόθεση την επανεκλογή μου, όλους τους συνεργάτες και τους συντρόφους που δώσαμε αυτή την έντιμη και καθαρή μάχη. Η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο μας είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα.

Επιμένω ότι η ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της κοινωνίας και της Πέλλας και η διεκδίκηση λύσεων σε αυτά πρέπει να είναι ο δρόμος της πολιτικής και των πολιτικών και δεν αλλάζω αυτή την σταθερή πεποίθηση μου. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και με την συνείδηση μου και με τις αξίες που υπηρετώ στην ζωή και την πολιτική μου διαδρομή που προσπάθησα πολύ για να προσανατολιστεί η πολιτική ζωή της Πέλλας στην πραγματική πολιτική και στις αξίες που υπηρετούμε.

Συγχαρητήρια στην συνυποψήφια μου Θεοδώρα Τζάκρη για την εκλογή της.

Είμαι και θα είμαι εδώ από όποιο μετερίζι χρειαστεί για να παλέψουμε όλοι μαζί για τον λαό μας, για την χώρα μας, για τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον επαγγελματία, για την Πέλλα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, συνεχίζουμε

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.