Δ. Αλεξάνδρειας

Δήμος Αλεξάνδρειας: Αναστολή λειτουργίας της Κεντρικής δομής ου Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού λόγω εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού

653Προβολές

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σας ενημερώνει ότι, σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 η Κεντρική δομή του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού (όπου στεγάζονται το Τμήμα Πρόνοιας , το Κέντρο Κοινότητας & το Κοινωνικό Παντοπωλείο) που εδρεύει στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού θα παραμείνει κλειστή λόγω απολύμανσης, έπειτα από την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο της δομής.

Η αναστολή λειτουργίας γίνεται για προληπτικούς λόγους, αλλά και προστασία των εργαζομένων και των συναλλασσομένων πολιτών.

Θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους αυτής & θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης αντιγόνου covid -19 (rapid test) στους εργαζόμενους της δομής.

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.